Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szerződéstől való elállás

 

 

 

 

Útmutató  szerződéstől való elálláshoz

14 napon belül joga van elállni a szerződéstől (megrendeléstől) bármiféle indoklás nélkül. Ez nem érvényes, ha a gépet IČO-ra (statisztikai szám) vásárolta.

 Az elállás határideje Önhöz vagy az Ön által megnevezett harmadik személyhez az utolsó alkatrész vagy áru leszállításának napjától számított 14 nap után telik le.

Az elállás jogának érvényesítésekor kérem mihamarabb értesítsen minket a döntéséről egy szándéknyilatkozattal, amit megtehet pl. annak a mintadokumentumnak a segítségével, amit az áruval együtt kapott vagy letölthető az oldalunkról is. Az alábbi elérhetősőgeken értesíthet minket: DCSK s.r.o., Prešovská 316/39, 053 04 Spišské Podhradie, Tel.:0905 168 468, email: info@dcsksro.sk vagy Vivago s.r.o. Ulica K. Jarunkovej
930 41 Hviezdoslavov, Szlovák Köztársaság székhellyel. info@vivago-gepker.hu

 A szerződéstől való elállás határideje betartottnak minősül, ha a szerződéstől való elállás jogának érvényesítéséről értesítést küld a szerződéstől való elállás határidejének lejárta előtt.

 

A szerződéstől való elállás következményei

 A szerződéstől való elállás és a teljes áru leszállítása után minden kifizetést visszatérítünk Önnek, amit megtérített a szerződés megkötésével kapcsolatban, főleg a vételárat és az áru Önhöz való kézbesítésének költségeit. Ez nem vonatkozik a külön költségekre, ha egyéb kézbesítési módot választott, mint a legolcsóbb általános kézbesítési mód, amit kínálunk. A kifizetéseket visszatérítjük minden felesleges halogatás nélkül, legkésőbb 14 napon belül olyan módon, amit a szerződéstől való elálláskor választott.

 A megvásárolt áru utáni kifizetése a visszaküldött áru címünkre való megérkezése után vagy a visszaküldést igazoló irat bemutatásakor kerül megtérítésre attól függően, hogy melyik teljesül előbb.

 

 Az áru visszajuttatásának módja a szerződéstől való elállás esetén

Az árut, amitől szeretne visszalépni, küldje el nekünk az alábbi címre: DCSK s.r.o., Prešovská 316/39, 053 04 Spišské Podhradie, Tel.:0905 168 468, email: info@dcsksro.sk vagy Vivago s.r.o. Ulica K. Jarunkovej
930 41 Hviezdoslavov, Szlovák Köztársaság email: info@vivago-gepker.hu legkésőbb a szerződéstől való elállás jogának érvényesítésének napjától számított 14 napon belül. A határidő betartottnak minősül, ha az árut visszaküldi a 14 napos határidő lejárta előtt.

 

 Az áru visszajuttatásának költségeit Ön viseli.

Kérem, vegye figyelembe, hogy a fogyasztóvédelmi törvény (Zákon č. 102/2014 o ochrane spotrebiteľa) §7, 6. bekezdésének i.) pontja alapán az eladó működési területén kívül áru eladására vagy szolgáltatás nyújtására kötött szerződés esetén nem lehet elállni olyan szerződéstől, amelynek tárgya hangfelvétel, képfelvétel, audiovizuális felvétel, könyv vagy számítógépes szoftver védőcsomagolásban értékesítve, amennyiben a fogyasztó az adott árut kicsomagolta vagy elektronikusan hozzáférhetőve tette.

 

 

 

Keresés