Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szárzúzó - Mulcsozó 220, oldalmozgatás nélküli, SN53 (Jansen EFGC-220)

Ár:
€ 2.283 + ÁFA ( € 2.740 )
Gyártó: JANSEN
Cikkszám: SN53
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Szárzúzó - Mulcsozó 220, oldalmozgatás nélküli, SN53

Rendkívül robusztus konstrukciójú, speciálisan megerősített kúpfogaskerékkel rendelkező gép. A vágószélessége 217 cm és traktor működteti. 36 speciálisan keményített, 0,8 kg tömegű kalapácskést helyeztek el sorokban a hajtótengely körül, amelyek a füvet a lehető legkisebbre zúzzák. A kaszálónak nagyon nehéz hátsó hengere és szabadonfutója van. A kaszálás magassága az oldalsó futók segítségével állítható be. A fűnyíró elülső részében található rezgő, horganyzott lamellák megakadályozzák a kövek kirepülését. Rögzítése a traktorhoz 3 pont felfüggesztéssel (I. kat.) történik. A traktornak legalább 60 lóerősnek kell lennie.

A felnyitható hátsó lemez alkalmassá teszi a szalma aprítására és biztosítja a könnyebb karbantartást és javítást.

A rotoron lévő kettős spirál egyenletesen terheli a rotort és rendkívül egyenletes futást és hosszú élettartamot biztosít sokkal kisebb erőkifejtéssel. Még a nagyon magas fű, a sűrű szalma sem jelent problémát ennek a mulcsozónak!

Az erőátvitelt száraz állapotban szállítjuk. Használatbavételkor kb. 1 l 80W90 olajjal kell feltölteni!

Műszaki adatok:

  • Vágásszélesség: 2160 mm
  • Tömeg: 460 kg
  • Kardántegely: a csomag része
  • Kések száma: 36
  • Tengely Ø: 100 mm
  • Hátsó henger Ø: 95 mm
  • Felfüggesztés: 3 pont felfüggesztés, I. kat.
  • Traktorok: min. 60 lóerő, 540 ford. / perc
  • Szíjak: 4 darab

A mulcsozóink nagyon jól kidolgozottak. Éveken át bizonyították, hogy helyt állnak, legyen szó lovaknak fenntartott legelőkről vagy árkokról, esetleg kaszálásról és zúzásról egyszerre. A mulcsozóinkat főleg tereprendezésre használják, de alkalmazzák a kommunális szolgáltatásban, erdészetben olyan talajfelületek karbantartására, ahova fákat ültettek, gyümölcsösökben és szőlőskertekben, a gyümölcsfák és bokrok között. Vastag anyagból készültek és robusztus erőátvitellel rendelkeznek. A különleges kialakítás segíti az egyenletes zúzást.

Tekintettel a robusztus kialakítására, a mulcsozó gond nélkül képes feldolgozni ágakat és apró fadarabokat a gép károsodása nélkül.

Youtube videók

Keresés