Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szárzúzó - Mulcsozó 155, oldalmozgatás SN54 (Jansen EFGCH-155)

Ár:
€ 2.042 + ÁFA ( € 2.450 )
Gyártó: JANSEN
Cikkszám: SN54
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás

Szárzúzó - Mulcsozó 155, oldalmozgatás SN54

Rendkívül robusztus konstrukciójú, speciálisan megerősített kúpfogaskerékkel rendelkezik. A vágószélessége 217 cm és traktor működteti. 24 speciálisan keményített, 0,8 kg tömegű kalapácskés van sorokban elhelyezve a hajtótengely körül, amelyek a füvet a lehető legkisebbre zúzzák. A kaszálónak nagyon nehéz hátsó hengere van és szabadonfutója. A kaszálás magassága az oldalsó futók segítségével állítható be. A fűnyíró elülső részében található rezgő, horganyzott lamellák megakadályozzák a kövek kirepülését. Rögzítése a traktorhoz 3 pont felfüggesztéssel (I. kat. vagy magasabb) történik. A traktornak legalább 30 lóerősnek kell lennie. A kaszáló mindkét oldalra 350 mm hidraulikus oldalmozgatással rendelkezik.

A felnyitható hátsó lemez alkalmassá teszi a szalma aprítására és biztosítja a könnyebb karbantartást és javítást. 

A rotoron lévő kettős spirál egyenletesen terheli a rotort és rendkívül egyenletes futást és hosszú élettartamot biztosít sokkal kisebb erőkifejtéssel. Még a nagyon magas fű, sűrű szalma sem okoz problémát ennek a mulcsozónak!

Az erőátvitelt száraz állapotban szállítjuk. Használatbavételkor kb. 1 l 80W90 olajjal kell feltölteni!

Műszaki adatok: 

  • Vágószélesség: 1520 mm
  • Oldalmozgatás: 350 mm
  • Tömeg: 360 kg
  • Tengely Ø: 100 m
  • Hátsó henger Ø: 95 mm
  • Kardántengely: a csomag része
  • Fogasszíj: 3 db
  • Falvastagság: 6 mm (belső lemezek 5 mm)
  • Felfüggesztés: 3 pont felfüggesztés I. kat.
  • Traktorok: min. 30 lóerő, 540 ford. / perc

A mulcsozóink nagyon jól kidolgozottak. Éveken át bizonyították, hogy helyt állnak, legyen szó lovaknak fenntartott legelőkről vagy árkokról, esetleg kaszálásról és zúzásról egyszerre. A mulcsozóinkat főleg tereprendezésre használják, de alkalmazzák a kommunális szolgáltatásban, erdészetben olyan talajfelületek karbantartására, ahova fákat ültettek, gyümölcsösökben és szőlőskertekben, a gyümölcsfák és bokrok között. Vastag anyagból készültek és robusztus erőátvitellel rendelkeznek. A különleges kialakítás segíti az egyenletes zúzást.

Tekintettel a robusztus kialakítására, a mulcsozó gond nélkül képes feldolgozni ágakat és apró fadarabokat a gép károsodása nélkül.

Youtube videók

Keresés