Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Gyakran ismételt kérdések

 

Szerviz és alkatrészek

Minden nálunk vásárolt géphez garanciális és garanciaidőn túli szervizelést biztosítunk. A teljes, 100%-os alkatrészkínálatot biztosítjuk az általunk kínált gépekhez. Általában raktáron vagy a gyártó központi raktárában található pótalkatrészek szállítási ideje kb. 7 nap. A garancia és a garancia utáni szervizt be tudjuk biztosítani a szervizpartnereinknél. 

  

Hol kaphatok alkatrészt a DCSK s.r.o.-nál vásárolt gépemhez?

Közvetlenül nálunk. Rendszerint vannak alkatrészek raktáron, esetleg a gyártó központi raktárában (szállítási idő kb. 7nap ).

 

Milyen motorolajat töltsek a gépembe?

Ha nincs másként feltüntetve vagy nincs olaj a gép csomagjában, esetleg nem nálunk vásárolta, abban az esetben előnyben részesítjük és javasoljuk a 10W40 vagy a 15W40 motorolajok használatát. Javasoljuk a rendszeres olajcsere betartását, ami kb. 50 gépóránként szükséges.

 

Milyen hidraulikaolaj kell a gépembe?

Szinte minden általunk forgalmazott gép OHHM46 hidraulikaolajat igényel. Amennyiben kétségei vannak, lépjen kapcsolatba velünk.

 

A motor rövid ideig fut, aztán leáll. Mi lehet az oka?

Az esetek nagy részében a motorolaj hiánya az oka. A motorok olajszint érzékelővel rendelkeznek. Az érzékelő feladata, hogy megvédje a motort a károsodástól alacsony olajszint esetén. Elegendő feltölteni a motorolajat, esetleg kicserelni. Az olaj szintjének a töltőnyílás szájával kell szintben lennie, ahogy az minden gép használati útmutatójában látható. Ha ez nem segít, akkor lépjen kapcsolatba velünk.

 

 Közlekedhetek-e a megvásárolt alvázzal rendelkező géppel az autómra kötve az úton?

 Nem, a hasítógépek, kotrók, aprítógépek, stb. közúti forgalomban nem engedélyezettek. Csak a közutakra engedélyezett mezőgazdasági vagy erdészeti traktorokkal mozgathatók közúton.

Ez nem érvényes azokra a gépekre, amelyek közúti forgalomban engedélyezettek (KTS fakihordók, némelyik AMR hasítógép …).

 Az autóval történő mozgatás közúton nem engedélyezett.

 

Meddig tart a megrendelt gépem kiszállítása?

Azokat a gépeket amelyek vannak raktáron a szállítási időt 7-14 munkanapra vállaljuk.

Az egyedi jellemzőkkel rendelkező gépek (egyedi megrendelés) esetén általában ez 4-6 hétre módosul.

Minden vásárlót, legyen az Magyarorszagi vagy külföldi, egyaránt értesítjük a gép szállításának idejéről és módjáról.

 

 

Keresés